додаткові послуги
Мікробіологічний аудит

Для виробництв харчових продуктів важливим показником якості та безпечності продукції є її мікробіологічні показники. Псування харчових продуктів може відбуватися через різні фактори: фізичні, хімічні та біологічні, до останніх відноситься мікробіологічне псування харчових продуктів.

Виявлення мікроорганізмів, що викликаються псування, допоможе правильно підібрати необхідний консервант чи біозахист, а кількісне визначення допоможе правильно розрахувати дозування. Все це забезпечить постійну та стабільну безпеку ваших продуктів по всьому ланцюгу постачання від лану до столу.

Технології та обладнання

Співпрацюємо з італійським постачальником обладнання та технологій для молочної промисловості компанією KLIMEDIA. Технологи компанії мають великий досвід у виробництві таких італійських сирів як моцарела, рікота, бокончіно, маскарпоне та інших сирів групи Паста Філата.
Компанія KLIMEDIA пропонує комплексний підхід:

  • створення проекту з замовником;
  • консультування з купівлі оптимально відповідного обладнання (представляють кілька виробників);
  • фахівці компанії забезпечують досягнення кращих результатів до, під час і після запуску заводу;
  • кращі інгредієнти, рецептури і поради для конкретного застосування.

Компанія Біо Ресурси забезпечує повний супровід та надає комплексну технологічну підтримку. Наше спільне завдання - досягти бажаного результату з виробництва якісного і смачного продукту.

Розробка технічної документації

Розробка індивідуальних ТУ — це трудомісткий процес, який об'єднує знання технічних процесів виробництва продукції та обов'язкових вимог чинного законодавства України, нормативних документів (стандартів: ДСТУ, ГОСТ, EN, ISO тощо).

Для гарантії відповідності законодавчим вимогам, текст ТУ погоджується з профільними організаціями та реєструється в центрі стандартизації, метрології та сертифікації, з подальшим внесенням до бази даних ТУ України.

В портфелі нашої компанії є готова документація. Також фахівці нашої компанії готові допомогти в розробці та реєстрації ТУ під ключ, провести й оформити його актуалізацію згідно з новими нормативними вимогами, розробити технічні інструкції.

Навчання та семінари в Україні та за кордоном

Наша компанія надає можливість технічним спеціалістам підприємств підвищити рівень знань та отримати новий досвід шляхом проведення навчальних семінарів в Україні та поза її межами. Здійснення трансферу новітніх технологій у рамках науково-технічної та виробничої кооперації та співробітництва з підприємствами харчової промисловості - наша пріоритетна задача.

Ми тісно співпрацюємо з закордонними партнерами - провідними європейськими виробниками інгредієнтів та обладнання, а також українськими фахівцями в законодавчій галузі та галузі охорони здоров'я. Завдяки цій багаторічній співпраці ми пропонуємо спеціалістам долучитися до інноваційних технологій сучасної харчової промисловості, отримати новий досвід та знання.

Будемо раді бачити усіх охочих на наших заходах!

форма зворотнього зв’язку