18жовтня
2019 р.

Технологічний семінар в Італії 07-11 жовтня 2019 року

м. Кремона, регіон Ломбардія, Італія

Вже другий раз компанія Біо Ресурси спільно зі своїм  партнером компанїєю Calza Clemente організували технологічну подорож до Італії. Участь у даному заході взяли керівники виробничих відділів провідних українських підприємств.

Метою подорожі було знайомство з класичними італійськими сироробними практиками та відвідування фабрик з виробництва сирів групи Паста Філата (моцарела, піца-сир, скаморца) та сирів Грана Падано і Проволоне. В головному офісі компанії Calza Clemente в місті Кремонезе учасники мали можливість більш глибоко вивчити всі нюанси виготовлення італійських сирів, дізнатися, які найкращі інгредієнти можливо вже зараз використовувати для виробництва континентальних сирів та сирів групи Паста Філата, обговорити технологічні схеми та особливості процесів. Важливу увагу було приділено шляхам забезпечення стабільної якості та підтримці строків зберігання продукції.

Ми сподіваємось, що такі цікаві подорожі стануть щорічними. В нас ще є багато запитань та можливостей взаємодії з європейськими партнерами.