01листопада
2021 р.

Представники ТОВ «Компанія Біо Ресурси» відвідали виробництво Calza Clemente srl (ІТАЛІЯ) зі щорічним аудитом

Нещодавно представники компанії відвідали виробництво нашого багаторічного партнера Calza Clemente Srl. Це сімейне підприємство, яке вже майже дев'яносто років займається інгредієнтами для молочного сектора і сироваріння. Компанія здійснює свою діяльність в Україні та ще 20 країнах, зберігаючи незмінними принципи менеджменту якості.

Дана перевірка мала багатоступеневу систему. Першим етапом - ми заочно провели анкетування з питань організації внутрішнього менеджменту якості, другим - очне відвідування підприємства для отримання свідчень у формі спостережень і їх об'єктивної оцінки. В ході цього візиту фахівці нашої компанії змогли ознайомитися з повним циклом виробництва продукції та встановити відповідність елементів системи вимогам FSSC 22000. Також у ході зустрічі були представлені нові інгредієнти, які з часом з’являться у портфелі компанії.

Настільки вимогливе ставлення до продукції виробників не випадкове, адже інгредієнти, які будуть використовуватися у харчовому виробництві повинні мати найвищу якість і бути безпечними для людей. Тож ми пишаємося, що маємо можливість працювати з найкращими, в тому числі з компанією Calza Clemente Srl, яка бездоганно пройшла наш щорічний аудит.