24листопада
2021 р.

Ми приймали спеціалістів з АТ «Житомирський маслозавод»

Жовтень у нас видався насиченим на перевірки. Якщо на початку місяця з аудитом їздили ми, то в кінці жовтня приїхали контролювати нас. Ми приймали спеціалістів з АТ «Житомирський маслозавод», ТМ Рудь і отримали підтвердження відповідності вимогам ДСТУ ISO 22000:2019 «Системи управління безпечністю харчових продуктів». В основі якого лежать вимоги HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) щодо визначення специфічних ризиків та контролю критичних точок з метою мінімізації небезпечних факторів до прийнятного рівня, а також виконання законодавчих та нормативних вимог до виробництва.

Аудитори підтвердили, що наша система управління забезпечує виконання вимог на всіх етапах: замовлення інгредієнтів постачальникам, їх приймання, розміщення та зберігання в складських приміщеннях з дотриманням необхідних температур та умов, відвантаження клієнтам.

Ми добросовісно ставимося до контролю якості інгредієнтів та повною мірою усвідомлюємо і несемо відповідальність перед клієнтами та партнерами. Наша компанія відкрита для аудитів, оскільки ми розуміємо, що краще побачити на власні очі дійсну ситуацію і переконатися в надійності партнера. Головний принцип нашої роботи – забезпечити клієнтів інгредієнтами найвищої якості, які відповідають європейським стандартам!