28лютого
2022 р.

Шановні друзі, партнери та колеги! Разом ми сильні! Миру Україні!

Шановні друзі, партнери та колеги! На превеликий жаль до нашої країни прийшла війна, у яку ніхто з нас до останнього не вірив. Росія підступно напала на Україну, сіючи розруху, смерть та хаос.

Всі ми опинилися у дуже складній ситуації, яка змушує нас переживати та розглядати різні варіанти прийняття рішень. Душа болить за наші міста, де зараз ведуться найзапекліші бої, за громадян нашої рідної України, які постраждали або вимушені ховатися у сховищах.

В цей надскладний час ми будемо намагатися продовжувати роботу. Ми віримо і підтримуємо ЗСУ та зробимо все від нас можливе, щоб забезпечити наші підприємства необхідними інгредієнтами для безперебійного виготовлення харчової продукції. Але прошу Вас звернути увагу, що залишки товару на складі закінчуються, а нові поставки невідомо коли будуть. Тому ми вимушені коригувати та зменшувати замовлення в рамках тижневих потреб, щоб мати можливість забезпечити всіх наших клієнтів.

Перед відправкою перевіряємо, чи працює відділення Перевізника на приймання посилок у нас, та у Вашому регіоні. Також Ви можете організувати самовивіз замовлень.
Для відправки товарів день у день просимо робити замовлення до 13:00.

Разом ми сильні!
Миру Україні!