11квітня
2024 р.

Конференція «Мʼясний бізнес 2024»

11 квітня 2024 року представники компанії «Біо Ресурси Україна» брали участь у конференції «Мʼясний бізнес 2024», яка відбулася у Києві, Бізнес‑центрі IQ

Крім того, були присутніми ще 70 компаній, серед яких: МХП, «ТД Кременчукм’ясо», «Тульчинм’ясо», «УПГ-Інвест» (ТМ «Сяйвір»), «Індичка», «Птахокомплекс Дніпровський», «Луцьк Фудс», «МК М’ясний», «Алан», «Житомирський м’ясокомбінат», «Вербена», «Ідна», «Птиця Поділля».

Зокрема, відвідали конференцію керівники м’ясопереробних підприємств, директори з якості, технологи, начальники відділів закупівель, головні інженери, представники ритейлу, дистриб’ютори, постачальники м’ясної сировини, інгредієнтів, обладнання та пакування, загалом були присутніми понад 70 компаній.

Спікери піднімали досить важливі теми:

- тенденції ринку м’ясної продукції та заморожених м’ясних напівфабрикатів;

- інноваційні ферменти для виробництва м’ясної продукції та соусів;

- сенсорний аналіз як сучасний інструмент м’ясного бізнесу;

- маркетинг майбутнього: штучний інтелект та соцмережі в Україні та інше.

На базі приміщення, де проходила конференція відбулася також внутрішня виставка, де всі присутні ознайомилися з продукцією, трендами та новацями м’ясного ринку.

Як висновок можна сказати, що нам, як компанії, яка займається інгредієнтами для подовження і підтримання термінів придатності дуже важливо відвідувати подібні заходи і бути ознайомленими з новітніми рішеннями для харчової галузі, зокрема і для м’ясної промисловості.