3 вересня відвідали щорічну конференцію «Кондитерський бізнес».
У такий непростий час особливо важливо не зупинятися, шукати нові рішення та ділитися досвідом, адже розвиток галузі – це внесок у наше майбутнє.
Зібралося багато представників кондитерського ринку: ділилися викликами, цікавилися новими інгредієнтами та нестандартними технологічними підходами. Компанії презентували інноваційні продукти та обладнання, обговорили тренди й навіть побачили оригінальні варіанти пакування.
Особливу увагу приділили таким темам:
- Інновації на світових кондитерських ринках 2025
- Актуальні харчові тренди та новинки інгредієнтів: що обрати сьогодні?
- Промислові лінії для виробництва цукрового, затяжного, здобного печива та крекеру
- Якість та безпека харчової продукції в умовах експортно-імпортної діяльності
- Фінанси та грантова підтримка підприємств кондитерської галузі в умовах війни
Приємною атмосферою події стали ароматна кава від Lavazza, печиво, круасани та різноманітні смаколики від українських виробників.
Це була гарна нагода не лише почерпнути нові ідеї, а й відчути силу єдності професійної спільноти.
Создано со смыслом в MOSAIC © Bio Resources, 2021